About نیلینگ
About نیلینگ
Blog Article
نیلینگ یا میخکوبی یکی از روشهایی است که تحت عنوان سازه نگهبان و به منظور جلوگیری از ریزش دیواره گود استفاده میشود. همانطور که میدانید روشهای مختلفی برای محافظت و مهارسازی گود وجود دارد که در مقاله سازه نگهبان به صورت مفصل درباره آن صحبت کردیم.
پایدارسازی به روش نیلینگ به دلیل ایمنی و انعطاف پذیری بالا در اجرا و قیمت مناسب، رایج ترین روش پایدارسازی در سطح ایران و جهان است، جهت آشنایی بیشتر در خصوص این روش می توانید به مقاله پایدارسازی به روش نیلینگ (میخکوبی) مراجعه بفرمایید.
پس از انجام شاتکریت، سر نیل به کمک مهره شش گوش به سر میلگردهای رزوه شده بسته میشود.
تا به حال در مورد دیوارهای دیافراگمی یا دیوار دوغابی شنیدهاید؟! آیا میدانید بارت چیست و چگونه حفر میشود؟!
این وسیله کوچک، قابل استفاده در حفر چالهای عمودی، افقی و حتی نصب بر روی دیوارهها برای انجام عملیات حفاری متنوع است.
بله حتما. اخذ رضایت به دلیل ورود به زمین همسایه الزامی است و در صورت عدم انجام این کار، عواقب سنگینی از لحاظ مادی و معنوی قابل پیش بینی است.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
اگر این گونه خاکها کاملا خشک بوده و شامل مصالح ریز دانه نباشند یا هیچ گونه سیمانتاسیون طبیعیای از خود نشان ندهند، فاقد چسبندگی ظاهری هستند.
این زمانبندی برای مشخص شدن صحتوسقم فرضیات در مورد چسبندگی دوغاب و خاک صورت گرفته و با انجام آزمایشها، صحت سنجی و بازنگری پارامترها و محاسبات مربوطه انجام میشود.
در مرحله سوم و بعد از خاکبرداری و حفاری چاهکها نوبت ??? ??? به جایگذاری میلگردها است. در این مرحله از میلگردهای مخصوص به عنوان نیل یا میخ با طول و ضخامتهای مشخص استفاده میشود و در داخل گمانهها قرار داده میشوند.
بخش اصلی سیستم نیلینگ، میلگردهای فولادی هستند. این میلگردها را که میخ یا نیل نامیده میشوند در چاهکها قرار داده و به صورت درجا دوغاب ریزی میکنند.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،
پیش از خواندن ادامه مقاله ابتدا فیلم نحوه اجرای نیلینگ خاک زیر را مشاهده کنید.
دسترسی سریعقیمت میلگردقیمت تیرآهنقیمت ورققیمت نبشی و ناودانی